пʼятниця, 26 березня 2021 р.

Обмін досвідом – крок до успіху

 

25 березня 2021 року до Олександрівської селищної ради Кропивницького району Кіровоградської області прибула делегація представників Чигиринської міської ради у складі секретаря Чигиринської міської ради  Шпичак Віталій Олександрович, заступника міського голови Алєксєєвець Валентин Іванівна, начальника відділу культури, туризму, молоді та спорту Синяков Віталій Федорович, директора опорного освітнього закладу Цюрупа Сергій Дмитрович, радника міського голови Синяков Андрій, члена виконкому Чигриринської міської ради Жук Діна Іванівна. Їх зустрічали та проводили робочу зустріч селищний голова Безпечний Олександр Іванович, начальник віддіду освіти Тимко Сергій Миколайович, директор КЗ «Олександрівське НВО №1» Литвин Людмила Іванівна, заступники директора Лень Ірина Олександрівна, Коник Наталія Миколаївна, Лозова Вікторія Вікторівна.

В ході роботи гості відвідали ресурсну кімнату, де проводився урок в інклюзивному 3-Б класі (практичний психолог Галицька Наталія Василівна, асистент Самохвал Ірина Вікторівна), урок хімії у8Б класі (вчитель Майданник Оксана Петрівна, лаборант Прасол Оксана Іванівна), урок англійської мови у 10 класі (вчитель Железковська Олена Юріївна), урок математики у 7А класі (вчитель Дахно Людмила Олександрівна). Члени делегації практично  випробували свої навики із стрільби у інтерактивному тирі ( вчитель Береза Микола Васильович) та познайомилися з організацією освітньої діяльності НУШ (вчитель Тимко Алла Анатоліївна).

Особлива зацікавленість у гостей була організацією роботи шкільної їдальні, де організовано харчування за допомогою нового технологічного обладнання. З 1 вересня 2020 року в освітньому закладі запроваджене трепл-меню (triple menu), що включає в себе вибір харчування з трьох меню, які складено на основі страв, які вже практикувалися у їдальні та «Збірника рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах» Євгена Клопотенка за редакцією 2020 року. Під час складання трепл-меню (triple menu) за основу було взято методику «Вісім кроків для впровадження нового шкільного меню». Враховуючи можливість організації освітнього процесу в умовах пандемії, по бажанню дітей чи батьків, можна замовити через он-лайн харчування із запропонованих трьох видів меню. Кожне запропоноване меню є достатнім, якісним, безпечним на основі збалансованого харчування. Для цього розроблено на шкільному сайті відповідну електронну базу з доступом для кожного здобувача освіти, який буде харчуватися і школі.

За підсумками робочого візиту окреслені майбутні перспективи співпраці двох сусідніх територій органів місцевого самоврядування Олександрівської селищної ради та Чигиринської міської ради, зокрема в галузі освіти.








Немає коментарів:

Дописати коментар