пʼятниця, 23 листопада 2018 р.

Навчально-методичне забезпечення та інформаційно-технологічний супровід викладання хімії



22 листопада 2018 року на базі Олександрівської ЗШ І-ІІІ ступенів №1 КЗ «Олександрівське НВО №1» було проведено практичне заняття для слухачів курсів учителів хімії КЗ «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» з проблеми «Навчально-методичне забезпечення та інформаційно-технологічний супровід викладання хімії». 
Під час заходу директор Литвин Л.І. представила навчальний заклад з презентацією «Опорна школа – нова якість освіти». 


Учитель біології КЗ «Олександрівське НВО №1» Пиптя С.П., вчитель інформатики Дахно Л.О. провели майстер-клас «Інтерактивні освітні технології при викладанні природничих дисциплін», на якому презентували освітні інтернет-ресурси щодо забезпечення якісної підготовки здобувачів освіти до ЗНО. 


Учитель хімії КЗ «Олександрівське НВО №1» Майданник О.П. залучила учнів 8-9 класів Олександрівської філії та Олександрівської ЗШ І-ІІІ ступенів №1 до інноваційної форми роботи – практичного заняття «Симбіоз хімії з життям», метою якого було розширити знання з хімії про використання хімічних речовин у побуті. 


На завершення практики педагоги нашого навчального закладу провели тестування з учнями 10-11 класів та продемонстрували основні етапи аналізу виконаної роботи.

Немає коментарів:

Дописати коментар