понеділок, 1 березня 2021 р.

КЗ "Олександрівське НВО №1" відвідав Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов

 


7 травня, у рамках робочого візиту на Кіровоградщину, Олександрівку відвідав Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Міністр спільно з головою Кіровоградської облдержадміністрації Андрієм Балонем перевірили результати реалізації програми Президента України Велике будівництво на території області, зокрема об’єкти освітньої та спортивної сфери.

Олексій Чернишов проінспектував хід робіт з реалізації програми Президента України Велике будівництво у нашому районі – капітальний ремонт Олександрівської ЗШ І-ІІІ ступенів № 1.

Міністр пересвідчився, що роботи відбуваються згідно запланованих графіків. Бригади будівельників працюють над утепленням школи та ремонтом покрівлі.

Директор КЗ “Олександрівське НВО №1” Людмила Литвин ознайомила Олексія Чернишова з діяльністю закладу у форматі “Нового освітнього простору”.

Міністр оглянув навчальні кабінети, ресурсну кімнату, спортивний зал та харчоблок школи, ознайомився з реалізацією концепції “Нова українська школа” та матеріально-технічним забезпеченням закладу. Зокрема, Олексій Чернишов побував на онлайн-уроці та поспілкувався в мережі з учнями закладу.







Немає коментарів:

Дописати коментар