четвер, 25 березня 2021 р.

Інституційний аудит Гімназія №9 Кіровоградської міської ради

 


24 березня 2021 року управлінням Державної служби якості освіти у Кіровоградській області завершено інституційний аудит у гімназії № 9 міста Кропивницького.
Експерти мали нагоду отримати об’єктивну інформацію про освітнє середовище, систему оцінювання здобувачів освіти, педагогічну діяльність педагогічних працівників та управлінські процеси.
Відвідані уроки, проведені інтерв’ю з керівником закладу, заступниками директора, психологом, представниками учнівського самоврядування дали можливість сформувати враження про заклад освіти в цілому.
Висновки та Рекомендації за результатами інституційного аудиту стануть поштовхом для впевнених кроків у розбудові внутрішньої системи якості освіти, здійснення самооцінки діяльності закладу та кожного працівника зокрема, а також отримати натхнення зробити свій заклад більш успішним.
Дякуємо за тісну співпрацю освітнім експертам, керівництву та колективу гімназії № 9.
З складі групи експертів працювала директор КЗ "Олександрівське НВО №1" Литвин Людмила Іванівна.
 
  • Топовый поклонник
    Дякуємо команді експертів за зовнішнє оцінювання діяльності нашої гімназії.
    Інституційний аудит - це потужний інструмент зростання якості освітнього процесу, це мотиватор для продукування можливостей вчитися радісно і цікаво, творити і досягати успіху, робити НАШ заклад кращим та підтримувати цю якість за допомогою прозорості, інноваційності та партнерства.

Немає коментарів:

Дописати коментар