неділю, 14 березня 2021 р.

З Днем працівників освіти!

 





Шановні колеги КЗ «Олександрівське НВО №1»! У цьому 2020 році ми святкуємо перший ювілей нашої освітянської спільноти. П’ятий рік ми працюємо згуртованою командою. Ці 4 роки промайнули швидко, як один день. За цей час ми всі стали близькими людьми, однодумцями. Все наше життя - це виховання і навчання дітей. Побажаємо вам, колеги, здоров’я і бадьорості, щоб кожен новий день був наповнений щасливими моментами: вдячними посмішками дітей, повагою батьків, підтримкою колег, любов’ю рідних та фінансовим благополуччям.

Дорогі колеги! Дозвольте подякувати вам за співпрацю і взаєморозуміння у щоденних кропітких справах. Вчити дітей - це не просто наша робота, це спосіб мислення, це стиль життя. Недарма результати роботи педагогічних працівників КЗ «Олександрівське НВО №1», а також досягнення здобувачів освіти опорного закладу та філій є успіхом та гордістю району. Бажаємо вам, педагоги, незгасимої енергії, квітучого здоров'я, нових здобутків та перемог!

Дозвольте сьогодні привітати наймудріших вчителів, які невтомно запалюють в серцях своїх учнів вогник знань, а також наймолодших педагогів, які продовжують нашу спільну справу і зі своєю креативністю та нестримною енергією йдуть до мети.

Хочемо окремо висловити подяку працівникам школи, які своїми невтомними руками створили сучасний стиль для нашого закладу, своїми зусиллями оновили наші коридори. Бажаємо здоров’я, любові, достатку і всіх життєвих благ!

В День працівників освіти хочемо також побажати, щоб вас оточували гарні та позитивні люди. Дозвольте привітати працівників кухні, які в цьому році стали справжніми кулінарними експертами, освоїли нові технології приготування страв, завдяки яким ми щоденно отримуємо якісну смачну їжу. Нехай кожен день буде добрим та веселим, цікавим та яскравим. Нехай кожна дитина радує Вас своїми досягненнями, нехай кожна близька людина дарує Вам гармонію та щастя.

З повагою адміністрація КЗ «Олександрівське НВО №1»

 



Немає коментарів:

Дописати коментар