понеділок, 1 березня 2021 р.

Велике будівництво у дії

 

30 квітня в Олександрівці з робочим візитом побував голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Балонь.

Очільник області разом з начальником управління освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації Володимиром Таборанським, начальником управління містобудування, архітектури та капітального будівництва Кіровоградської облдержадміністрації Миколою Федорчуком, головою райдержадміністрації Андрієм Лапою та головою районної ради Григорієм Гончаренком проінспектував будівельні роботи в опорній школі Олександрівського НВО №1, які тривають у рамках програми Президента України “Велике будівництво”. Наразі, як переконався Андрій Балонь, роботи відбуваються згідно запланованих графіків.

Бригади будівельників працюють над утепленням школи та ремонтом покрівлі. “Як ми побачили сьогодні, програма Президента України “Велике будівництво” триває і можемо констатувати, що роботи виконуються вчасно. Найближчим часом школа буде зовсім оновленою. Я переконаний, що дітки, які прийдуть до школи 1 вересня, матимуть приємні враження від нового обличчя школи”, – зазначив Андрій Балонь.

Директор КЗ “Олександрівське НВО №1” Людмила Литвин ознайомила голову облдержадміністрації з особливостями роботи закладу під час карантину, коли діти знаходяться вдома. Зокрема, Андрій Балонь побував на онлайн-уроці та поспілкувався в мережі з учнями закладу.

Також під час візиту до районного центру голова облдержадміністрації разом з керівниками району обговорили можливості передачі з комунальної власності на баланс Державного агентства автомобільних доріг України об’єктів “Міст через р. Тясмин” та “Шляхопровід через Одеську залізницю” в смт Олександрівка.





Немає коментарів:

Дописати коментар