понеділок, 1 березня 2021 р.

Жінка - одвічна загадка природи...

 


Березень – чудова, ніжна пора пролісків і підсніжників, першого сонячного тепла і вічного відродження природи. Із пробудженням природи приходить до нас перше весняне свято — Міжнародний жіночий день 8 Березня – свято весни, свято кохання, свято жінок. Саме для них у приміщенні актової зали школи відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню. Розпочала свято та привітала чарівних панянок директор школи Людмила Іванівна Литвин.

Першими порадували своїми привітаннями джентльмени, які з ніжністю та гумором привітали усіх мам, бабусь, дівчаток, учителів. На святі лунали поезії, дзвінкі пісні та запальні танці, вітальні слова від дітей. Особливо проникливо звучали вітання зі святом від учнів 11 класу. Цікаво, тепло, весело і піднесено пройшло свято у нашій школі.

Гарно прикрашені класні кімнати також створювали святкову атмосферу. Цього ж дня кожен клас майорів різнобарвними прикрасами: квітами, метеликами, листівками з побажаннями. Хлопці, учні школи, не оминули увагою нікого в цей день. Вони вітали дівчаток, вчителів, дарували квіти, листівки, свою увагу та турботу.

Також від колективу школи було поздоровлено вітальними листівками вчителів-пенсіонерів. Свято у школі – це гарний настрій, емоції, неймовірні враження, знайомство з новими творчими можливостями своїх друзів.






Немає коментарів:

Дописати коментар